Випічка

Цілозерні булочки

цельнозерновые булочкиЯкщо ви стежите за своїм здоров'ям і фігурою - цей рецепт цілозерних булочок ідеально вам підходить. По-перше, булочки виготовлені з жорнового цілозерного борошна і містять корисну клітковину, вітаміни, макро-та мікроелементи. По-друге, вони володіють приголомшливим злаковим смаком і ароматом. І, по-третє, їх дуже просто готувати!
Інгредієнти:
Дріжджі сухі швидкодіючі - 10 г
Мінеральна вода - 200 мл
Сіль - 10 ч.л.
Мед - 10 г
Насіння соняшника і лляне за смаком
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Змішуємо цілозерне жорнове борошно ТМ "Жменька", дріжджі і сіль, поступово вливаємо теплу (не гарячу!) воду з медом і замішуємо тісто.

2. Після цього ставимо тісто підходити в тепле місце приблизно на годину. Коли тісто стане в 2 рази більше, розминаємо його ще раз і додаємо насіння соняшникове і лляне.

3. Поділяємо тісто на 10 кульок і ліпимо булочки, потім трошки змочуємо їх водою і присипаємо, злегка вдавлюючи, насінням льону. Викладаємо цілозерні булочки на деко і залишаємо ще на 20 хвилин в теплому місці.

4. Випікаємо при температурі 190°С 20-25 хвилин. Як тільки поставите булочки в духовку, збризніть на її стіни водою, щоб з'явилася пара, тоді булочки всередині будуть більш повітряними.

Смачного!

Джерело: http://foodclub.ru


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти