Випічка

Цілозерний хліб в хлібопічці

bread-from-rye-and-wheat-flour-2Хліб готується із суміші пшеничного і цілозерного житнього борошна в рівних пропорціях. Хліб з відносно м'яким смаком, ідеально підходить для морепродуктів і сирів.

Вага - 1000 г
Час приготування - 3 год. 40 хв. 
Інгредієнти:
Тепла вода - 500 мл
Сіль - 2 ч.л.
Пшеничне борошно в/ґ - 350 г (1і 1⁄4 мірної склянки)
Жорнове цілозерне Житнє борошно ТМ «Жменька» - 350 г (1і 1⁄4 мірної склянки)
Швидкодіючі сухі дріжджі - 3⁄4 ч.л.

Organ_Zutne_Left-180 

learn_more_ukr

Як приготувати: 

1. Викладаємо інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода і сіль.

2. Потім додаємо цілозерне житнє борошно ТМ «Жменька», борошно пшеничне вищого ґатунку і сухі дріжджі. У разі використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

3. Ставимо контейнер у хлібопічку. Вибираємо базову програму для приготування хліба, вагу хліба (1000 г) і бажаний колір скоринки.

4. Натискаємо на кнопку «Старт».

5. В кінці програми вимикаємо хлібопічку, виймаємо контейнер і викладаємо хліб з контейнера.

Смачного!

Джерело: www.moulinex.com


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти