Випічка

Житнє фітнес-печиво

ржаное фитнес-печеньеПропонуємо вашMaster_klass__ukrій увазі майстер-клас з приготування божественно ароматного печива із житнього цілозерного борошна. Коли воно випікається, кухню переповнює запах спецій, який дуже нагадує глінтвейн...


Інгредієнти:
250 г житнього цілозерного борошна ТМ «Жменька»
50 г мигдальних горішків
1 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. соди
1 ч.л. меленого імбиру
0,5 ч.л. меленого мускатного горіха
1 ч.л. меленої кориці і гвоздики
150 гр. меду,
100 гр. вершкового масла,
Цедра 1 лимона і 1 апельсин

Як приготувати:

ржаное печенье1. Для того щоб приготувати дієтичне печиво за основу потрібно взяти правильні продукти. Основною складовою печива буде борошно. Тому до його вибору треба підійти максимально відповідально. Сьогодні давайте приготуємо фітнес печиво з жорнового цілозерного борошна ТМ «Жменька». Це борошно отримане із зерен жита, розмелених за спеціальною технологією на спеціальних каменях - кам'яних жорнах. Помел відбувається дуже повільно, тому зберігаються всі складові зерна, закладені в нього природою. Цілозерне борошно менш калорійне, тому при помірному споживанні, ніколи не стане причиною зайвої ваги.

ржаное фитнес-печенье2. Дробимо мигдаль. Змішуємо цілозерне житнє борошно ТМ "Жменька", подрібнений мигдалевий горіх, розпушувач, соду, всі прянощі і цедру. Окремо на вогні розтоплюємо вершкове масло і мед, вливаємо в борошняну суміш і добре перетираємо руками. Тісто має вийти досить густим.

 


тесто для печеньяТісто з жорнового цілозерного борошна буде мати більш щільну текстуру, ніж тісто, приготоване з білого борошна, оскільки клітковина цільних злаків, присутня в цілозерному борошні, уповільнює процес підняття тіста. Однак, як раз в цьому і родзинка. Печиво буде не тільки ароматним і пористим, але й дуже корисним.



ржаное фитнес печенье3. Накриваємо миску плівкою і залишаємо хвилин на 10 остигати. Розігріваємо духовку до 180°С. Руками від тіста відщипуємо шматочки, скачуємо кульки, перекладаємо їх на деко з пергаментним папером і трохи придавлюємо долонькою. У центр пряників кладемо мигдалевий горішок і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Це дуже смачно і ароматно!


цельнозерновой печенье4. В результаті отримуємо смачне і ароматне фітнес печиво із житнього цілозерного борошна.

 

 



цельнозерновое печеньеНе дарма дієтологи всього світу рекомендують цілозерні продукти для здорового і збалансованого харчування.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти