Випічка

Кекс з цукатами і горіхами

Кекс с цукатами и орехамиУвечері якраз до речі був би шматочок теплого кексу. З пропонованим рецептом ви з легкістю приготуєте чудовий ситний кекс з корисного борошна з цукатами і горіхами

Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 год. 30 хв.
 

Інгредієнти:
Цукор 1,5 склянки   
Яйця - 4
Рослинна олія - 1 ст.л.
Жорнове цілозерне борошно Пшеничне ТМ «Жменька» - 4 склянки   
Сода - 1,5 ч.л.   
Сухофрукти - 1 склянка
Горіхи (волоські, фундук, фісташки) - 0,5–1 склянки
Молоко - 1 склянка
Лимонна цедра - 1 ст.л.
Organ_Pshen_Left-180
Борошно жорнове цілозерне Пшеничне 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Яйця збиваємо з цукром до утворення пінистої маси.

2. У масу потроху вливаємо олію, продовжуючи збивати. Сухофрукти нарізаємо невеликими шматочками.

3. Жорнове цілозерне борошно ТМ «Жменька», соду, сухофрукти, горіхи (можна подрібнити, а можна додати в цілому вигляді), терту шкірку лимона, молоко змішуємо до однорідності, викладаємо тісто в змазану олією і присипану борошном або товченими сухарями форму. Випікаємо кекс 65-75 хвилин.

4. Подаємо кекс охолодженим, нарізавши на порційні шматки, до чаю. Можна перев'язати кекс ніжними атласними стрічками.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти