Випічка

Медовий пряник

honey-cakeУ період Успенського посту приготуйте пісні медові пряники і насолодіться справжнім медовим ароматом. А цілозерне борошно додасть випічці злаковий смак і користь цільного зерна пшениці.

 


Інгредієнти:
Цілозерне пшеничне борошно ТМ "Жменька"- 2-3 склянки
Цукор тростинний (можна замінити буряковим) - 1 склянка
Мед - 2-3 ст. л.
Вода - 1 склянка
Рослинна олія -1/2 склянки
Какао або дрібно мелена кава - 1 ст.л.
Сода - 1 ч. л.
Родзинки - 1/2 склянки
Горіхи - 1/2 склянки
Жменька сухофруктів (чорнослив, курага)
Спеції: мелена кориця і гвоздика, мелений мускатний горіх

Organ_Pshen_Left-180

learn_more_ukr
Як приготувати:

1. Цукор і мед змішати з водою і олією і підігріти в каструлі на слабкому вогні до повного розчинення. В трохи остиглу суміш ввести соду, какао (каву). Додати горіхи, сухофрукти, родзинки.

2. Цілозерне пшеничне борошно ТМ "Жменька" змішати зі спеціями і додати його стільки, щоб тісто по своїй консистенції нагадувало густу сметану.

3. Форму для запікання змастити олією і присипати борошном. Викласти тісто завтовшки близько 1 см, випікати 35-40 хвилин при 180-200°С в залежності від потужності духовки.

4. Пряники в процесі випічки повинні піднятися. Готовність перевіряти дерев'яною зубочисткою. Перш ніж вийняти пряники з форми, дати їм охолонути.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти