Випічка

Млинці на пиві з ікрою

блины на пиве с икройМлинці на пиві? А чом би й ні? Завдяки цьому несподіваному інгредієнту тісто при смаженні виглядає пористим і рихлим, а самі млинці виходять тоненькими, але міцними. А якщо звернути млинці в рулетики і прикрасити червоною ікрою - страва стане красивою прикрасою вашого столу!

 


Інгредієнти:
Яйця - 2 шт
Світле пиво - 200 мл
Молоко - 200 мл
Цукор пісок - 1 ст.л.
Сода - 1/2 ч.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Рослинна олія для смаження
Для прикраси:
Червона (зерниста) ікра - 100 г
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. У глибокій мисці збиваємо яйця з сіллю. До яєчної суміші додаємо молоко і пиво, всипаємо цукор і соду. Тісто добре вимішуємо до однорідного стану. Вимішувати можна віночком або міксером на маленькій швидкості. Поступово вводимо просіяне цілозерне жорнове пшеничне борошно ТМ "Жменька" і розмішуємо тісто до зникнення грудочок. Додаємо рослинну олію, добре перемішуємо і приступаємо до випічки млинців.

блины на пиве с икрой2. Товстостінну сковороду (діаметром 20 см) добре прогріваємо. Змащуємо рослинною олією. Так само можна змастити сковороду невеликим шматочком сала, тоді олія вам зовсім не знадобиться.

3. Наливаємо порцію тіста (приблизно 2-3 ст.л.) на сковороду і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Випікаємо на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, поки поверхня не зарум'яниться, потім перевертаємо млинець на іншу сторону і смажимо ще 1-2 хвилини. Через те, що ці млинці виходять досить тонкими, перевертати їх треба дуже акуратно, краще за допомогою широкої лопатки.

4. Готові млинці складаємо стопкою на велику і плоску тарілку, а коли всі будуть випечені, згортаємо з них рулетики. Для цього викладаємо млинець на рівну поверхню, складаємо до середини його нижню частину, потім верхню, щоб вийшла рівна смужка. Кожну смужку згортаємо рулетом і вертикально ставимо на тарілку. Для прикраси в центр млинцевого рулетика зверху викладаємо по 1 ч.л. червоної ікри.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти