Випічка

Млинці пшоняні

 блины пшенныеПориньте в російські кулінарні традиції, приготувавши апетитні, пишні і рум'яні пшоняні млинці за старовинним рецептом.

Час приготування – 3-3,5 год.

 

 

Інгредієнти:
Для опари:
Борошно - 2,5 склянки
Дріжджі пресовані - 40 г
Молоко - 0,5 л
Цукор – 2 ст.л
Для тіста:
Яйця - 5 шт
Вершкове масло - 50 г
Пшоняна каша:
Молоко - 3 склянки
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 2 ст. л.

learn_more_ukr


Як приготувати:

1. Готуємо опару: до теплого молока додаємо дріжджі, цукор і борошно. Залишаємо її підходити на 1-1,5 год

2. Пшоно ТМ «Жменька» перебираємо, промиваємо сім разів і засипаємо в киплячу, підсолену воду (3-4 частини води на 1 частину крупи).

3. Коли вода закипить, воду зливаємо і пшоно заливаємо киплячим молоком, додаємо сіль, цукор і варимо кашу до повної готовності.

4. Охолоджуємо і добре розтираємо кашу до однорідної маси або протираємо через сито. Потім у кашу вливаємо жовтки, розтоплене масло, опару добре перемішуємо і даємо підійти.

5. У готове тісто вводимо збиті в піну білки, акуратно перемішуємо зверху вниз. Коли тісто підійде ще раз, можна випікати млинці.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти