Випічка

Млинці з житнього борошна

блины из ржаной мукиЦілозерне житнє борошно відмінно підходить для млинцевого тіста, дуже багате амінокислотами, клітковиною й іншими вітамінами. Тісто з житнього борошна легко замішується і виходить без грудочок, а самі млинці з такого борошна дуже корисні і підходять для дієтичного харчування.

 


Інгредієнти:
Борошно житнє цілозерне ТМ "Жменька" - 2 склянки
Молоко -  500 мл
Олія рослинна - 2 ст. л.
Яйця - 4 шт.
Дріжджі швидкодіючі - 0,5 пакет.
Цукор-пісок  - 2 ст. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Organ_Zutne_Left-180 
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. 400 мл молока підігріваємо, додаємо до нього сіль, цукор і швидкодіючі дріжджі

2. Всипаємо все житнє цілозерне жорнове борошно ТМ "Жменька". Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце приблизно на 20 хвилин

3. Жовтки відділяємо від білків. У мисочці підігріти молоко, що залишилося, додаємо в нього олію і жовтки, добре перемішуємо.

4. Додаємо цю суміш в тісто, добре перемішуємо і знову ставимо в тепле місце на 30 хвилин.

5. Білки збиваємо до білої піни. Додаємо в тісто і акуратно перемішуємо.

6. Випікаємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти