Випічка

Мокко-маффіни

МаффиныДля приготування маффінів використовуйте цілозерне борошно. Тонкий помел жорнового цілозерного борошна ТМ «Жменька» дозволить приготувати делікатні і корисні маффіни.

Кількість порцій - 12
Час приготування - 40 хвилин

Інгредієнти:
Борошно вищого ґатунку - 400 г
Какао-порошок - 2 ст.л.
Розпушувач - 2,5 ч.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Коричневий цукор - 75 г
Молоко - 200 мл      
Яйце - 1 шт
Рослинна олія - 50 мл
Розчинна кава - 1 ст.л.
Шоколадні крихти - 80 г
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Розігріваємо духовку до 200ºС. Змащуємо олією формочки для маффінів або застеляємо їх папером для випічки.

2. У мисці змішуємо цілозерне борошно ТМ «Жменька», біле борошно, какао, розпушувач, сіль.

3. В іншій мисці збиваємо коричневий цукор, молоко, олію, каву і яйце з допомогою віночка. Додаємо борошняну суміш і все гарненько перемішуємо. Всипаємо шоколадні крихти.

4. Розподіляємо отримане тісто по формочках. Випікаємо маффіни 18-20 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена ​​в центр маффінів, не буде виходити чистою і сухою.

5. Остуджуємо готові маффіни на решітці і подаємо теплими.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти