Випічка

Оладки з яблуками

оладьи с яблокамиЗавдяки додаванню яблук, цілозерного борошна і кефіру оладки виходять пишні, ніжні, корисні та ароматні.

Час приготування - 40 хвилин
Кількість порцій - 8

 

 

Інгредієнти:
Яйця - 3 шт
Цукор - 100 г
Яблука - 2 шт
Кориця - 2 ч.л.
Розпушувач - 5 г
Кефір - 500 мл
Сіль - 1/4 ч.л.
Мука жерновая цельнозерновая Пшеничная Органическая ТМ Жменька 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Щоб приготувати тісто для оладок з яблуками змішуємо кефір, цілозерне пшеничне органічне борошно ТМ "Жменька", яйця, цукор, сіль та розпушувач. Для змішування інгредієнтів можна використовувати міксер, віночок або комбайн.

2. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими плоскими шматочками для того, щоб вони легше вкладалися в оладках. Перемішуємо тісто з яблуками, додаємо пару чайних ложок кориці. За бажанням можна додати також ванільний цукор або терту лимонну цедру для посилення аромату.

3. Смажимо оладки на середньому вогні в невеликій кількості рослинної олії. Коли ми будемо їх перевертати, вони повинні добре підніматися за рахунок додавання розпушувача і ставати пишними.

4. Подаємо на стіл теплими з часточками яблук.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти