Випічка

Паска

Kulich-5Щоб спекти смачну іMaster_klass__ukr рум'яну паску потрібна справжня майстерність. Кухар-кулінар з ресторану «Париж-Дакар» привідкрила завісу хитрощів при випічці смачної паски. Щоб паска була не тільки смачною, але і корисною - використовуйте в її приготуванні дбайливо перемелене на жорнах цілозерне борошно.

Інгредієнти:
400 г маргарину
200 г цукру
4 яйця
20 г розпушувача
(або суміш з 300 г цілозерного і 200 г звичайного борошна для більш ніжної випічки)
100 г родзинок
learn_more_ukr

Як приготувати:

k-21. Маргарин змішайте з цукром, збийте в пишну масу. Додайте яйця і збивайте 5-8 хвилин. Покладіть родзинки, перемішайте ще раз.

 

 


Kulich-42. Цілозерне борошно ТМ «Жменька» змішайте з розпушувачем і додайте в масу, перемішайте. Для кращого підняття тіста можна змішати корисне цілозерне борошно ТМ «Жменька» зі звичайним борошном (300 г цілозерного і 200 г звичайного), що дозволить використовувати його для приготування будь-якої, навіть самої делікатною випічки.

Повільне перетирання зерна на кам'яних жорнах дозволяє зберегти в жорновому цілозерному борошні ТМ «Жменька» абсолютно всі складові цілого зерна - до 90% корисних речовин (у той час як у звичайному борошні зберігається тільки 20%).

Kulich-63. Роз'ємну форму змажте рослинною олією і викладіть в неї тісто.

 

 

 

 

Kulich-34. Випікайте паску в розігрітій до 200 С духовці приблизно 40-45 хвилин

 

 

 


Kulich-95. Прикрасьте охолоджену паску цукровою пудрою

 

 

 

 

Пам'ятайте! Правильно приготовлена страва під час свят позбавить вас від необхідності дотримуватися дієти або відновлювати здоров'я після святкових застіль!

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти