Випічка

Пісне печиво

постное печеньеЦей  рецепт Master_klass__ukrне просто пісного, а ще й цілозерного печива. Воно підійде всім, хто дотримується посту, але ще обов'язково сподобається ласунам і прихильникам правильного харчування.

Кількість порцій - 12

 

Інгредієнти:
Банани - 100 г
Цукор - 80 г
Рослинна олія - 140 г
Родзинки - 100 г
Ванілін - 1/4 ч.л.
Розпушувач - 1 ч.л.
Для присипки:
Горіхи, кунжут, цукор
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

цельнозерновая мука для постного печенья1. Банани, цукор, рослинну олію, ванілін і розпушувач засипаємо в блендер і змішуємо. Потім додаємо цілозерне жорнове борошно Пшеничне ТМ "Жменька" і також добре перемішуємо.

2. Родзинки промиваємо і заливаємо гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин. Воду зливаємо і додаємо розм'якшені родзинки до тіста, що вийшло, ретельно перемішуємо.


постное печенье из цельнозерновой муки3. Печиво можна сформувати руками або викласти чайною ложкою на деко, а можна скористатися спеціальними силіконовими формочками для печива. За смаком посипаємо пісне печиво цукром, горіхами або кунжутом.

4. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти