Випічка

Пісні оладки

постные оладьиЇх смак знайомий кожному з дитинства... Пишні, рум'яні і ароматні оладки, так дбайливо приготовані бабусею. Ця страва відмінно підійде для сніданку або полуденку, до того ж рецепт пісних оладок нагоді вегетаріанцям і всім, хто дотримується посту і страждає алергією на яйця.

 

 

Інгредієнти:
Борошно жорнове цілозерне Пшеничне ТМ "Жменька"  2 склянки (можна замінити на суміш звичайного борошна вищого ґатунку - 1 склянка і борошна жорнового цілозерного Пшеничного ТМ "Жменька" 1 склянка - для більш ніжних і пишних оладок)
Вода - 1,5 склянки
Сухі дріжджі - 2 ч.л.
Цукор - 1 ст.л
Сіль за смаком
Рослинна олія для смаження
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Дріжджі розводимо в половині склянки теплої води, додаємо трохи цукру і розмішуємо. Чекаємо поки дріжджі почнуть діяти і з'явиться піна.

2. Потім вливаємо дріжджі в цілозерне борошно Пшеничне ТМ "Жменька", туди ж додаємо решту води, кладемо цукор, сіль і вимішуємо досить густе тісто. За консистенцією воно повинне бути як дуже густа сметана. Якщо буде рідшим, то при підйомі воно стане надмірно рихлим і оладки будуть при смаженні вбирати дуже багато олії. Ставимо тісто в тепло приблизно на годину.

3. Коли тісто збільшиться в два-три рази, можна починати випікати оладки. Тісто розмішувати не потрібно.

4. У пательні розігріваємо олію, столовою ложкою викладаємо оладки і обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. Щоб тісто менше прилипало до ложки, її час від часу потрібно занурювати в склянку з холодною водою.

Смачного!



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти