Випічка

Пісний кекс

постный кексПісний лимонно-мигдалевий кекс може переконати вас у тому, що в пісні дні можна не відмовляти собі у звичній випічці. Тим більше, що відсутність яєць і вершкового масла ніяк не відобразилася на смаку, а тільки додала цьому незвичайному пісному кексу особливої ​​ніжності.

Час приготування - 50 хвилин


Інгредієнти:
Мелений мигдаль - 50 г
Сіль - 0,5 ч.л.
Сода - 0,5 ч.л.
Цукор - 200 г
Сік і цедра половини лимона
Мигдальний екстракт - 1 ч.л. (за бажанням)
Рослинна олія - 80 мл
Холодна вода - 150 мл
Пелюстки мигдаля для прикраси
Мука жерновая цельнозерновая Пшеничная Органическая ТМ Жменька 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. В мисці перемішуємо цілозерне пшеничне органічне борошно ТМ "Жменька", мигдаль, сіль, соду і цукор.постный лмонно-миндальный кекс

2. У суміш сухих інгредієнтів додаємо по черзі сік і цедру половини лимона, мигдальний екстракт, рослинну олію і воду. Все добре перемішуємо до однорідності.

3. У форму (для такої кількості інгредієнтів 15 см в діаметрі) викладаємо тісто, посипаємо зверху пелюстками мигдалю і випікаємо в духовці при 175°С протягом 30-40 хвилин. Перевіряємо готовність зубочисткою.

Смачного!

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти