Випічка

Різдвяне печиво

Cookies-for-ChristmasПриготуйте ці чарівні "різдвяні зірочки" і студений зимовий вечір наповниться затишним теплом. Ароматна, що тане в роті випічка прикрасить новорічний чи різдвяний стіл.

Час приготування - 60 хвилин
Кількість порцій - 10
Інгредієнти:
Яєчний білок - 3 шт
Цукрова пудра - 150 г
Смажений мигдаль - 250 г
Мелена кориця - 1 ч.л.
Мигдальна есенція - 0,25 ч.л.  
Ванільний цукор - 3 ч.л.
Organ_Pshen_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Мигдаль подрібнюємо у блендері. Збиваємо білки в піну, поступово додаючи цукрову пудру. Відразу відкладаємо окремо 4 ст.л. збитих білків для глазурі.

2. Змішуємо білки, мигдаль, корицю, ванільний цукор, есенцію, додаємо жорнове цілозерне пшеничне борошно ТМ "Жменька", що зберегло 90% корисних речовин пшениці. Тісто загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

3. На посипаний борошном стіл викладаємо тісто, розкочуємо в пласт товщиною 0,5 см, вирізаємо «зірки». На змащене олією і застелене пергаментом деко викладаємо печиво і ставимо в розігріту до 150°С духовку на 15 хвилин.

4. Готове печиво виймаємо з духовки, змащуємо рештою білка. Підсушуємо в духовці 7 хвилин, щоб глазур підсохла.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти