Випічка

Тертий пиріг з вишнями

cherry_pieВи слідкуєтеMaster_klass__ukr за своєю фігурою, але при цьому хочете чогось солоденького? Все можливо! Головне - озброїтися жорновим цілозерним борошном, яке містить в 24 рази більше клітковини, ніж звичайне. В результаті від 100 г такого пирога Ви отримаєте лише 314 Ккал! А це можна собі дозволити навіть перебуваючи на суворій дієті ...

Інгредієнти:
Борошно жорнове цілозерне пшеничне ТМ "Жменька" — 420 г
Масло вершкове — 200 г
Цукор — 400 г
Вишня свіжа без кісточок — 350 г
Яйця — 5 шт.
Сода — 1 ч. л. (погасити оцтом)
Ванілін — 2 г
Organ_Pshen_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

cherry_pie21. Розм'якшене масло розминаємо з цукром. Додаємо маленькими порціями яйця і продовжуємо розминати, потім додаємо соду, погашену оцтом, і добре збиваємо.

 

 


cherry_pie212. В масу всипаємо жорнове цілозерне борошно ТМ "Жменька" і ретельно перемішуємо.

 

 


cherry_pie33. Тісто ділимо на дві частини: одна частина більша, друга трохи менша.

 

 

 


cherry_pie4

4. Беремо частину побільше і вистилаємо по формі для випічки, заходимо на борти форми, щоб серединка формочки була пустотілою. У сформовану тістом формочку на дно укладаємо вишеньки і посипаємо їх цукром. Потім за допомогою терки натираємо другу частину тіста поверх вишні.


cherry_pie55. Пиріг ставимо в розігріту до 180 ° С духовку на 25-30 хв., щоб пиріг зарум'янився.

 

 

 


Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти