Випічка

Великодні мафіни з кремом

paskh-maffinuТрадиційний великодній стіл неможливо собі уявити без пасок, рулетів, кексів та мафінів. Здивуйте своїх рідних - приготуйте великодні мафіни за простим рецептом! Складові для таких мафінів до Великодня є під рукою у кожної господині!

 

Інгредієнти:
для тіста для мафінів
Какао-порошок - 50 г
Цукор - 100 г
Розпушувач - 2 ч.л.
Вершкове масло - 100 г
Молоко - 300 мл
Яйця - 2 шт
Ванільна есенція - 1 ч.л.
для крема
Цукрова пудра - 225 г
Вершкове масло - 100 г
Какао-порошок - 2 ст.л.
Гаряча вода - 2 ст.л.
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Розігрійте духовку до 200 С. Всипте в борошно цукор, какао-порошок і розпушувач. Змішайте масло, молоко, яйця і ванільну есенцію і влийте масу в борошно з цукром і какао. Перемішайте готове тісто для шоколадних мафінів.

Порада! Використання цілозерного борошна для приготування мафінів зробить їх не тільки надзвичайно смачними, а й корисними, тобто таке борошно зберігає всю користь цілісного зерна і клітковину цільних злаків.

2. Розлийте тісто по формочках для маффінів і випікайте 25 хвилин. Остудіть великодні мафіни у формах і акуратно вийміть.

3. Для прикраси цих мафінів у Великодньому стилі збийте цукрову пудру з маслом. Розчиніть какао у воді, щоб не було грудок, і змішайте з масляним кремом. Прикрасьте верхню частину кексів кремом за допомогою кондитерського мішечка, доповніть великоднім декором. Наприклад, покладіть в центр кожного шоколадного мафіна фарбоване перепелине яєчко.

Порада! Якщо у вас немає кондитерського мішечка, крем на мафіни можна видавлювати з целофанового пакета.

Великодні мафіни з кремом готові!

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти