Випічка

Хліб з житнього борошна в хлібопічці

Хлеб из ржаной муки в хлебопечкеВишуканий житній хліб з цілозерного борошна, приготовлений у хлібопічці, відрізняється злегка солодкуватим смаком, яскраво вираженим ароматом і апетитною скоринкою.

Вага - 890 г
Час приготуванняя - 4 год. 10 хв.

Інгредієнти:
Жорнове цілозерне Житнє борошно ТМ «Жменька» - 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
Борошно пшеничне - 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
Тепла вода - 400 мл
Сіль - 10 г
Швидкодіючі сухі дріжджі - 11 г
Цукор - 25 г
Кмин - 1,5 г
Organ_Zutne_Left-180 

learn_more_ukr

Спосіб приготування:

1. Викладаємо інгредієнти в контейнер хлібопічки, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сіль, цукор і кмин.

2. Потім додаємо житнє цілозерне борошно ТМ «Жменька» і звичайне пшеничне борошно і дріжджі.

3. Ставимо контейнер у хлібопічку. Вибираємо програму випічки «Цілозерний хліб» або аналогічну для вашого виду хлібопічки, вагу хліба і бажаний колір скоринки.

4. Натисніть на кнопку «Старт».

5. В кінці програми вимикаємо хлібопічку, виймаємо контейнер і викладаємо хліб з контейнера.

Смачного!

Джерело: www.moulinex.com


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти