Хлібці рисові мультизлакові 100 г

JMENKA_multi_3D_new_700Хлібці рисові мультизлакові ТМ «Жменька» - це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені з нешліфованого рису, пшениці і ячменю. Завдяки мінімальній обробці нешліфований рис зберігає корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.

Хлібці ТМ «Жменька» містять:
  • Клітковину
  • Вітаміни групи В (В1, В9, РР)
  • Мікро- і макроелементи (Mg, P, Zn, Fe)

useful-alternative-to-breadРисові хлібці мультизлакові ТМ «Жменька» - корисна альтернатива звичайному хлібу!


fishka3_kaloriiКалорійність хлібців – в одному мультизлаковому хлібці ТМ «Жменька»
лише 26 ккал!

 

Переваги

rice-bread Використання тільки цільного зерна нешліфованого рису, пшениці і ячменю для виробництва хлібців


minimalny-period-of-manufacture Виготовлені по дбайливій технології «вибуху зерна», період вибуху 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини.

without-yeast  Без дріжджів і продуктів бродіння
without-salt-and-sugar  Без солі і цукру
no-preservatives  Без консервантів і барвників
without-the-fat-and-starch  Без жиру і крохмалю

minimum-of-calories  Легко контролювати кількість споживаних калорій

Для зволоження зерна і отримання «пухкого» рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода
 
Щільна герметична упаковка з «перловою» ламінацією дозволяє зберігати хрустку текстуру і ніжний аромат протягом усього терміну придатності хлібців.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рисових хлібців гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Харчова цінність

В рисових хлібцях мультизлакових ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г хлібців мультизлакових ТМ "Жменька":
Показник


на 100 г


Калорійність 368 ккал
(Енергетична цінність)
(1556 кДж)
Білки 9,0 г
Жири 4,7 г
Вуглеводи 72,2 г
Клітковина 0,2 г
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в 100 г мультизлакових хлібців ТМ "Жменька":
Показник

на 100 г

В1 0,24 мг
В9 15,8 мкг
РР 3,4 мг
Mg (Магній) 116,2 мг
P (Фосфор) 325,8 мг
Zn (Цинк) 1,77 мг
Fe (Залізо) 0,90 мг

Склад рисових мультизлакових хлібців ТМ «Жменька»: рис нешліфований (80%), цільна пшениця (10%), цільний ячмінь (10%).
 

Виробництво хлібців

Виробництво рисових мультизлакових хлібців ТМ "Жменька":

Хлібці виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису, пшениці і ячменю!

• Нешліфований рис, пшеницю і ячмінь попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапну систему доочистки сировини.

• Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).

• Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 - 6 разів, набуваючи м'яку, пухку, ватоподібну структуру.

• Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.

• Час «вибуху зерна» - 1,7 сек. Хлібці ТМ "Жменька" не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків.


Кількість хлібців в пачці 14 шт.

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти