Хлібці рисові з насінням гарбуза 100 г

hlebcsi-gatbuz-700Хлібці рисові ТМ «Жменька» з насінням гарбуза - це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені тільки з нешліфованого рису та насіння гарбуза. Завдяки мінімальній обробці нешліфований рис зберігає корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.

Хлібці ТМ «Жменька» містять:
  • Клітковину
  • Вітаміни групи В (В1, В9, РР)
  • Мікро- і макроелементи (Mg, P, Zn, Fe)

 

useful-alternative-to-breadРисові хлібці ТМ «Жменька» - корисна альтернатива звичайному хлібу!


fishka3_kaloriiКалорійність хлібців – в одному рисовому хлібці ТМ «Жменька»
лише 27 ккал!

 

Переваги

rice-bread Використання тільки цільного зерна нешліфованого рису для виробництва хлібців


minimalny-period-of-manufacture Виготовлені по дбайливій технології «вибуху зерна», період вибуху 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини.

without-yeast  Без дріжджів та продуктів бродіння
Gluten-free  Без глютену
without-salt-and-sugar  Без солі і цукру
no-preservatives  Без консервантів і барвників
without-the-fat-and-starch  Без жиру і крохмалю

minimum-of-calories  Легко контролювати кількість споживаних калорій

Для зволоження зерна і отримання «пухкого» рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода
 
Щільна герметична упаковка з «перловою» ламінацією дозволяє зберігати хрустку текстуру і ніжний аромат протягом усього терміну придатності хлібців.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рисових хлібців гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Харчова цінність

В рисових хлібцях ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців з насінням гарбуза ТМ "Жменька":
Показник

на 100 г

Калорійність 391 ккал
(Енергетична цінність)
(1662 кДж)
Білки 8,6 г
Жири 3,2 г
Вуглеводи 82,0 г
Клітковина 0,3 г
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в 100 г рисових хлібців з насінням гарбуза ТМ "Жменька":
Показник

на 100 г

В1 0,06 мг
В9 10,3 мкг
РР 7,20 мг
Mg (Магній) 107,1 мг
P (Фосфор) 383,0 мг
Zn (Цинк) 1,08 мг
Fe (Залізо) 0,52 мг

Склад рисових хлібців ТМ «Жменька»: рис нешліфований (100%), насіння гарбуза.
 

Виробництво хлібців

Виробництво рисових хлібців ТМ "Жменька" з насінням гарбуза:

Хлібці ТМ "Жменька" виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису!

• Нешліфований рис попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапну систему доочистки сировини.

• Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).

• Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 - 6 разів, набуваючи м'яку, пухку, ватоподібну структуру.

• Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.

• Час «вибуху зерна» - 1,7 сек. Хлібці ТМ "Жменька" не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків.


Кількість хлібців в пачці 14 шт.

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти