Хлібці рисові з пшеницею 100 г

JMENKA_wheat_3D_new_700Хлібці рисові з пшеницею ТМ «Жменька» - це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені з нешліфованого рису і пшениці. Завдяки мінімальній обробці нешліфований рис зберігає корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.

Хлібці ТМ «Жменька» містять:
  • Клітковину
  • Вітаміни групи В (В1, В9, РР)
  • Мікро- і макроелементи (Mg, P, Zn, Fe)

useful-alternative-to-breadРисові хлібці з пшеницею ТМ «Жменька» - корисна альтернатива звичайному хлібу!


fishka3_kaloriiКалорійність хлібців – в одному рисово-пшеничному хлібці ТМ «Жменька»  
лише 25 ккал!

 

Переваги

rice-bread Використання тільки цільного зерна нешліфованого рису і пшениці для виробництва хлібців


minimalny-period-of-manufacture Виготовлені по дбайливій технології «вибуху зерна», період вибуху 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини

without-yeast  Без дріжджів і продуктів бродіння
without-salt-and-sugar  Без солі і цукру
no-preservatives  Без консервантів і барвників
without-the-fat-and-starch  Без жиру і крохмалю

minimum-of-calories  Легко контролювати кількість споживаних калорій

Для зволоження зерна і отримання «пухкого» рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода
 
Щільна герметична упаковка з «перловою» ламінацією дозволяє зберігати хрустку текстуру і ніжний аромат протягом усього терміну придатності хлібців.

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку рисових хлібців гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000


Харчова цінність

В рисових хлібцях з пшеницею ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців з пшеницею  ТМ "Жменька":
Показник


на 100 г


Калорійність 353 ккал
(Енергетична цінність)
(1479 кДж)
Білки 9,0 г
Жири 2,5 г
Вуглеводи 72,7 г
Клітковина 0,2 г
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в 100 г рисових хлібців з пшеницею ТМ "Жменька":
Показник

на 100 г

В1 0,04 мг
В9 18,5 мкг
РР 7,8 мг
Mg (Магній) 118,0 мг
P (Фосфор) 345,0 мг
Zn (Цинк) 1,35 мг
Fe (Залізо) 1,01 мг

Склад рисових хлібців з пшеницею ТМ «Жменька»: рис нешліфований (80%), крупа пшенична (20%).
 

Виробництво хлібців

Виробництво рисових хлібців з пшеницею ТМ "Жменька":

Хлібці виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису і пшениці!

• Нешліфований рис і пшеницю попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапну систему доочистки сировини.

• Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).

• Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 - 6 разів, набуваючи м'яку, пухку, ватоподібну структуру.

• Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.

• Час «вибуху зерна» - 1,7 сек. Хлібці ТМ "Жменька" не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків.


Кількість хлібців в пачці 14 шт.

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти