Закуски

Кальмари фаршировані овочевим різотто

Кальмары фаршированные овощным ризотто

Апетитний фарширований кальмар з оригінальною начинкою з овочевого різотто - справжні ласощі для гурманів

Master_klass__ukr
Час приготування - 45 хвилин
Кількість порцій - 8

 

Інгредієнти:
Рис «Арборіо» ТМ «Жменька» - 200 г
Кальмари - 8 тушок
Цибулина - 1 шт
Цукіні - 1 шт
Морква - 2 шт
Червоний болгарський перець - 1 шт
Часник - 3 зубчики
Біле сухе вино - 350 мл
Овочевий бульйон - 400 мл
Сметана - 200 мл
Вершкове масло - 70 г
Оливкова олія - 6 ст. л.
Прованські трави
Перець
Сіль
Рис Арборио 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

рис для фаршированных кальмаров1. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо в глибокій сковороді на 2 ст. л. оливкової і 30 г вершкового масел. Всипаємо сухий рис Арборіо ТМ "Жменька" і обсмажуємо 10 хвилин.

 

 

 

вино для ризотто2. Вливаємо 150 мл вина, тушкуємо на слабкому вогні близько 3 хвилин.

 

 

 

 

бульон для ризотто3. Помішуємо, вливаємо маленькими порціями 2 ополоника бульйону, доводимо рис Арборіо до готовності.

 

 

 

 

овощи для ризотто4. Нарізаємо кубиками моркву і цукіні. Часник дрібно нарізаємо і обсмажуємо на окремій сковороді на 20 г вершкового і 2 ст. л. оливкової олій. Додаємо моркву, цукіні, перець і обсмажуємо 5 хвилин.

 

 

 

сметана фаршированные кальмары5. Вливаємо 70 мл сметани і протушуємо 3 хвилини. Приправляємо сіллю, перцем, прованськими травами.

 

 

 

 

рис для фаршированных кальмаров6. З'єднуємо овочі з рисом, перемішуємо і охолоджуємо.

 

 

 

 

кальмары фаршированные ризотто7. Тушки кальмарів ополіскуємо. Нафаршировуємо різотто і закріплюємо краї зубочистками.

 

 

 

 

обжарка фаршированных кальмаров8. У розігрітій суміші вершкового і оливкової олій обсмажуємо кальмари з двох сторін до золотистого кольору. Вливаємо 250 мл бульйону, 200 мл вина, додаємо решту сметани, солимо, перчимо і тушкуємо 4-5 хвилин.

 

 

 

Смачного!

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти