Закуски

М'ясний рулет з кус-кусом

roulade-with-couscous

 Шукаєте оригінальну страву на новий рік, різдво або день народження? Шукайте натхнення в цій незвичайній закусці!

Master_klass__ukr
  Час приготування - 70 хвилин

Інгредієнти:
Лопаткова частина ягнятини або телятини - 900 г
Середня цибулина (кубиками) - 1 шт.
Імбир (дрібно рублений) - 2 ч.л.
Часник (дрібно рублений) - 3 зубчики
Тмин порошком -  2 ч.л.
Кориця - 1 ч.л.
Насіння фенхеля - 1 ст.л
Насіння коріандру - 1 ст.л.
Свіжа м'ята - 1 склянка
Петрушка - 1/4 склянки
Кедрові горіхи (підсмажені) - 1/2 склянки
Цукор - 1 ч.л
Сіль - 1 ч.л.
Кус-кус 800 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

приготовление мясного рулета с кус-кусом1. КУС-КУС ТМ "Жменька" заливаємо окропом у пропорції 1:1, накриваємо кришкою й даємо настоятися 5 хвилин. Обсмажуємо цибулю на 1 ст.л. олії до прозорості і м'якості. Додаємо імбир і часник, обсмажуємо до появи аромату. Додаємо всі спеції і трави. Смажимо кілька хвилин. Приправляємо цукром і сіллю. Всі інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо готовий кус-кус і кедрові горішки, ретельно перемішуємо.

приготовление мясного рулета из кус-куса2. Розігріваємо духовку до 190°C. З м'яса ягняти зрізаємо зайвий жир, жили, плівки і розгортаємо. Начинку з кус-куса рівномірно розподіляємо по м'ясу.

 

 

 

скручивание мясного рулета из кус-куса3. Скручуємо м'ясо в рулет і фіксуємо еластичною кулінарною сіткою (або нитками, зубочистками).

 

 

 

 

выпекание мясного рулета из кус-куса4. Перекладаємо м'ясний рулет на деко для випічки. Поливаємо оливковою олією. Випікаємо, в попередньо розігрітій духовці, близько 50 хвилин (приблизно 25 хвилин на 450 г м'яса).

 

 

приготовление мясного рулета из кус-куса

5. Виймаємо з духовки, накриваємо кришкою й даємо йому трохи охолонути.

 

 

 

 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти