Закуски

Макі-суші

суши

Їстівне мистецтво, шедевр японської кухні, їжа XXI століття - саме так називають корисні і низькокалорійні страви суші.

Master_klass__ukr
  Час приготування - 25 хвилин
 Кількість порцій - 4
Інгредієнти:
Рисовий оцет - 2 ст.л.
Цукор - 2 ч.л.
Лист норі 20х15 см - 4 шт.
Насіння кунжуту - 1 ст.л.
Огірок - 1 шт.
Яйце - 1 шт.
Авокадо - 1 шт.
Крабові палички - 2-3 шт.
Сіль за смаком
Макісу – спеціальна рогожа з тонких
бамбукових паличок
Рис Суши 1000 г для суши
learn_more_ukr


Як приготувати:

ингредиенты для суши1. Підготовляємо інгредієнти для суші. Відварний рис для японської кухні Суші ТМ «Жменька», заправляємо рисовим оцтом, 1 ч.л. цукру і дрібкою солі. Огірок нарізаємо смужками. З одного яйця і 1 ч.л. цукру готуємо солодкий омлет, охолоджуємо його і нарізаємо довгими смужками.

 

 

приготовление суши2. Кладемо лист норі блискучою поверхнею вниз. Викладаємо рівномірно рис, рухаючись від середини до країв.

 

 

 

 

приготовление суши3. Зверху на рис викладаємо нарізані смужками огірок, солодкий омлет, крабові палички і пластини авокадо.

 

 

 

 

приготовление суши4. Акуратно перекладаємо лист норі на бамбукову рогожу, злегка піднявши за один край.

 

 

 

 

с5катывание ролла для суши5. Притримуючи рогожу і начинку пальцями рук, скачуємо рол, намагаючись надавлювати рівномірно сильно.

 

 

 

 

приготовление суши6. Формуємо дуже щільний і рівний рулет. Приберіть рол з рогожі і перекладаємо на дошку

 

 

 

 

приготовление суши7. Змочуємо нож в суміші рисового оцту і води (1:1) і, злегка притримуємо рукою, розрізаємо рол на шматочки товщиною 2-3 см.

 

 

 

 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти