Закуски

Перець фарширований сумішшю пропареного і дикого рису

перец фаршированный смесью пропаренного и дикого риса

Усім звичний фарширований перець в цьому рецепті перетворюється в екзотичну барвисту закуску. Ця страва порадує не тільки своїм відмінним смаком, але і рекордною користю дикого і пропареного рису.

Час приготування - 1 год


Інгредієнти:
Суміш дикого і пропареного рису в пакетиках для варки ТМ "Жменька" - 2 пакетики
Тунець у власному соку - 2 б.
Дуже великі солодкі перці - 2 шт.
Цибуля -1 шт
Сир пармезан - 50 г
Біле вино (або вода) - 1/2 склянки
Оливкова олія, сіль, перець за смаком
Рис дикий с пропаренным
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Суміш рису дикий і пропарений в пакетиках для варки ТМ "Жменька" відварюємо згідно інструкції на упаковці.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її на оливковій олії.

3. Потім тунець розминаємо виделкою разом з невеликою кількістю рідини.

4. Додаємо до обсмаженої цибулі тунець, відварену раніше суміш рису дикого і пропареного, солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо.

5. Перець розрізаємо вздовж, видаляємо насіння.

6. Фаршируємо половинки перців приготованою сумішшю з рису і тунця, посипаємо їх тертим сиром, укладаємо в жароміцну форму.

7. Після цього скроплюємо перець оливковою олією і додаємо в форму вино (воду) і ставимо в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин або до того моменту, поки вино не випарується, а сир не перетвориться в хрустку скоринку.

8. Подаємо до столу, посипавши перець дрібно рубаною зеленню.

Смачного!

За матеріалами Livejournal.com   Автор - La Perla


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти