Закуски

Помідори фаршировані пшеничною крупою

помидоры фаршированные пшеничной крупойІдеальна гармонія соковитих помідорів, золотистої та ароматної пшеничної крупи, родзинок і спецій додають цьому делікатесу легкості і неймовірної користі

Час приготування – 45 хвилин
Кількість порцій – 4

Інгредієнти:
ТМ «Жменька» - 2 пакетики
Морква – 2 шт.
Петрушка – 1 пучок
Помідори – 8 шт.
М'який сир – 250 г
Родзинки без кісточок – 100 г
Сік 1 лимона
Кумин
Сіль
Мелений чорний перець
Крупа пшеничная 4*75 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Нагріваємо духовку до 180°С. Крупу Пшеничну в пакетиках для варки ТМ «Жменька» варимо в киплячій підсоленій воді 15-20 хв. Пакетик з готовою крупою відкриваємо, розірвавши його по спеціальній лінії розриву. Викладаємо готову крупу на тарілку. Моркву очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Петрушку вимиваємо і рубаємо.

2. Помідори вимиваємо і обсушуємо. Зрізаємо з помідорів «кришечки». Ложкою акуратно виймаємо м'якоть і дрібно її нарізаємо.

3. Відварену пшеничну крупу змішуємо з морквою, м'якоттю помідорів, сиром, родзинками і 1 стол. ложкою соку лимона. Додаємо рубану петрушку. Солимо, перчимо і приправляємо кумином.

4. Фаршируємо масою, що отримали, помідори, накриваємо їх «кришечками» і викладаємо на змащену жиром форму. Запікаємо в духовці 15 хв. Перед подачею на стіл скроплюємо соком лимона, що залишився

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти