Закуски

Помідори фаршировані рисом і овочами

фаршированные помидорыЗакуска з фаршированих помідор буде відмінним доповненням як святкового, так і повсякденного столу.

Час приготування - 50 хв
Інгредієнти:
Великі помідори - 750 г
Рис Круглозернистий ТМ "Жменька"- 100 г
Цибулина - 1 шт
Морква - 1 шт
Селера - 1/2 бульби
Маленький цукіні - 1 шт
Вершкове масло - 1 ст.л.
Сіль
Мелений чорний перець
Жирна сметана - 2 ч. л
Тертий сир - 75 г
Рублена петрушка - 1 ч. л.
Оливкова олія -1 ст. л
Рис круглозернистый 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Помідори вимиваємо і зрізаємо "кришечки", залишивши плодоніжки. Акуратно ложкою видаляємо м'якоть з насінням, намагаючись не пошкодити стінки плодів, а 100 г помідорної м'якоті відкладаємо.

2. Цибулину очищаємо і дрібно рубаємо. Моркву, цукіні і селеру вимиваємо і очищаємо. Всі овочі нарізаємо дрібними кубиками. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо в ньому до прозорості цибулю. До цибулі викладаємо рис Круглозернистий ТМ "Жменька" і злегка обсмажуємо. Вливаємо 200 мл води і доводимо до кипіння.

3. Потім додаємо моркву і помідорну м'якоть, тушкуємо 5 хвилин не накриваючи кришкою. Додаємо селеру і цукіні, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хв. Солимо і перчимо за смаком.

4. Нагріваємо духовку до 180°С. Сметану разом з тертим сиром і рубаною петрушкою підмішуємо до рису з овочами і ще раз приправляємо за смаком.

5. Отриманою масою начиняємо помідори і розміщуємо їх в змащеній маслом формі для запікання. Накриваємо зрізаними "кришечками", збризкуємо оливковою олією і залишаємо на 20 хв у духовці.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти