Закуски

Рол Дракон

ролл дракон

Прикрасити новорічний стіл допоможуть східні роли і суші. Слідуйте етапам приготування ролів з ​​нашого майстер класу і ви здивуєте всіх приголомшливою стравою!

Master_klass__ukr
Час приготування - 20 хвилин
Кількість порцій - 2
Інгредієнти:
ингредиенты для роллаРис Суші ТМ «Жменька» – 120 г
Вугор (копчений) – 120 г
Огірки – 15 г
Авокадо – 15 г
Сир «Філадельфія» – 20 г
Водорості норі – 1 шт.
Соус унагі – 10 г
Кунжутне насіння – 2 г
Імбир, васабі, соєвий соус – за смаком
Рис Суши 1000 г для суши
learn_more_ukr

Як приготувати:

приготовление суши 1. Рис Суші ТМ «Жменька» ретельно промиваємо водою і відварюємо, як вказано на упаковці. Рис Суші ТМ «Жменька» - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і дуже добре склеюються.

приготовление роллов и суши дома2. На «килимку» розкладаємо лист норі, зверху на нього викладаємо відварений рис і розподіляємо його по всій поверхні.
За допомогою «килимка» рис на аркуші перевертаємо. Зверху на норі посерединці викладаємо сир «Філадельфія».


приготовление роллов3. Авокадо очищаємо від шкірки, нарізаємо смужками і викладаємо на сир.

 

 

 

роллі в домашних условиях4. За допомогою «килимка» формуємо рол.

 

 


приготовить роллы5. Зверху на рол викладаємо тушку копченого вугра. За допомогою «килимка» притискаємо його до ролу, формуючи тіло майбутнього «дракона».

 


приготовление роллов6. Загортаємо рол в поліетиленову плівку і нарізаємо на шматочки. Прибираємо плівочку. Викладаємо рол на піднос, поруч викладаємо імбир і васабі. З червоного болгарського перцю вирізаємо «ніжки» і приставляємо до «дракона». З огірка вирізаємо «ріжки». Поливаємо «дракона» соусом, посипаємо насінням кунжуту. 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти