Закуски

Рулет з курки з гречкою і лісовими грибами

ruletЦе справжні ласощі для любителів домашніх рулетів! Якщо Ви хочете побалувати себе і своїх домочадців, приготуйте рулет з курки з гречкою і лісовими грибами, і чудовий настрій на весь день Вам забезпечений!

 


Інгредієнти:
На 5 порцій:
Гречана крупа ТМ «Жменька» - 200 г
Лісові гриби – 300 г
Ціла курка – 1,5 кг
Куряча печінка – 300 г
Рослинна олія – 1 ст.л.
Вершкове масло – 100 г
Цибулина – 2 шт.
Сіль, перець – за смаком
Grechka_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Гречану крупу ТМ "Жменька" варимо до готовності, як описано на упаковці. Поки вариться гречка, лісові гриби очищаємо, вимиваємо і нарізаємо.

2. Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в сотейнику до прозорості на 1 стол. ложці рослинної олії. Потім додаємо гриби і готуємо близько 10 хв.

3. Відправляємо в сотейник нарізану курячу печінку, додаємо трохи солі і тушкуємо до готовності.

4. Гриби з цибулею і печінкою з'єднуємо з відвареною гречкою, солимо і перчимо за смаком. Потім підмішуємо 80 г вершкового масла і ретельно все перемішуємо.

5. З тушки курки зрізаємо крила, робимо поздовжній розріз по грудці і акуратно видаляємо всі кістки, не пошкодивши шкіру. Тушку натираємо сіллю і перцем зовні і всередині і викладаємо шкірою вниз на робочу поверхню. По центру тушки викладаємо гречку з цибулею, печінкою та грибами. Тушку звертаємо рулетом і щільно зашиваємо кулінарною ниткою, прихоплюючи шкіру і м'ясо.

6. Змащуємо рулет 20 г вершкового масла і загортаємо в лист алюмінієвої фольги. Запікаємо в духовці 40 хв при 230 °.

7. За кілька хвилин до кінця приготування фольгу знімаємо і даємо шкірці злегка підрум'янитися.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти