Закуски

Торт суші

торт сушиТорт суші - це відмінна ідея для святкової вечері або сімейного обіду, особливо припаде до смаку всім любителям ролів і суші

 

 


Інгредієнти:
Для рису:
Рис Суші ТМ "Жменька" - 120 г
Рисовий оцет - 4 ст.л.
Цукор - 2 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.

Для начинки:
Лист норі - 1 шт
Свіжий лосось - 500 г
Огірок - 1 шт
Авокадо - 1 шт
Кунжут - 4 ст.л.
Рис Суши 1000 г для суши learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Рис для суші ТМ "Жменька" ретельно промиваємо, до прозорої води. За цей час нагріваємо рисовий оцет, цукор і сіль, поки цукор не розчиниться. Залишаємо оцет остигати.

2. Готуємо рис для суші до готовності, як вказано на упаковці. Потім додаємо до рису оцет і акуратно перемішуємо. Даємо йому охолонути при кімнатній температурі.

3. Лосось промиваємо і ретельно витираємо паперовим рушником. Нарізаємо його дрібними кубиками і змішуємо з кунжутом. Поки ми його не використовуємо і ставимо в холодильник.

4. Очищаємо огірок і нарізаємо не дуже тонкими кружечками або половинками. Очищаємо авокадо і нарізаємо скибочками. У листі норі вирізаємо шматок такого ж діаметру, як ваша форма для випічки зі знімними бортами. Поміщаємо вирізаний лист норі на дно форми. Намочуємо руки у воді, для того щоб рис не прилипав до них, і викладаємо половину рису, щільно придавлюючи його до дна каструлі. Потім викладаємо шар огірка та авокадо. Після цього викладаємо шар з лососем.

5. Повторюємо ще раз весь процес і потім поміщаємо торт суші в холодильник до подачі на стіл. 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти