Закуски

Хачапурі

хачапурі з цілозерним борошномХачапурі - це смачний перекус, який завдяки використанню жорнового цілозерного борошна можна зробити і неймовірно корисним! Про те, як приготувати хачапурі у себе вдома, читайте далі ...

 


Інгредієнти:
Для тіста:
Борошно жорнове цілозерне Пшеничне ТМ «Жменька» - 2 склянки
Сіль – 0,5 ч.л.
Сода – 0,5 ч.л.
Йогурт (несолодкий) - 200 г
Жовток – 1 шт.
Для начинки:
Сир сулугуні - 200 г
Сир фета - 150 г
Сир домашній - 100 г
Сіль, перець - за смаком
Organ_Zutne_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти. До них додаємо йогурт і замішуємо тісто.

2. Натираємо сир на тертці і перемішуємо з домашнім сиром.

3. Тісто розгортаємо на столі, присипаному жорновим цілозерним борошном ТМ "Жменька". Пласту надаємо округлу форму.

4. У середину тіста викладаємо суміш сирів. Надаємо хачапурі форму човники.

5. Змащуємо зверху жовтком для додання золотистої скоринки.

6. Укладаємо хачапурі на розігріту сковороду, закриваємо кришку і обсмажуємо з кожного боку по 3-5 хвилин.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти